Het ontstaan

Lagom is ontstaan aan de keukentafel. Net als bij zoveel initiatieven, die een gat in de maatschappij oplossen, startte Lagom vanuit een persoonlijke drijfveer, die door meerdere gelijkgestemden gedeeld werd. Lagom wil mensen met een bovengemiddeld denkniveau, die in de maatschappij ‘vastlopen’, in staat stellen hun capaciteiten in te zetten en van waarde te zijn.

Keukentafel

Het is niet alleen zonde van het potentieel aan denkkracht dat niet gebruikt wordt, maar ook een menselijk drama. Daar wilden we iets mee doen!

Sociale impact onderneming

Lagom draagt bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem en behoefte. Wij geloven in het activeren van onbenut talent. Het denken en kunnen van onze mensen ontsluiten en daarmee onbenut potentieel beschikbaar krijgen voor de samenleving.

In een eigen werkomgeving werken Lagom’ers aan complexe vraagstukken en hebben daarnaast de ruimte om eigen ideeën uit te denken en te ontwikkelen. In onze bedrijfsvoering houden we rekening met hun achtergronden door aan te sluiten bij hun talenten en capaciteiten. 

Kwalitatieve dienstverlening en een sociaal gezicht gaan bij ons hand in hand. Door de opzet van ons concept creëren wij winst voor iedereen: een hoogwaardige dienst voor de klant en een onafhankelijke toekomst voor onze talenten. En niet onbelangrijk een persoonlijke groei. Hierin ligt de kern van ons sociaal ondernemerschap!

Dit maakt dat we in staat zijn te doen wat we doen. Zakelijk, maar… impact voorop!

Lagom is lid van Social Enterprise NL en Impact Oost. Wij zijn opgenomen in het register van Code Sociale Ondernemingen en daarmee tot 100% verrekenbaar bij Social return-verplichtingen.

Onze cultuur

Een omgeving waarin rekening wordt gehouden met elkaar. Waar ruimte wordt gegeven om aan te geven waar je voor staat. Waar je zelf verantwoordelijkheid moet nemen en dragen, geholpen door het hele team.

Een breed spectrum aan kwaliteit en kennis qua opleidingsrichtingen en achtergronden. Inhoudelijk sterk en met kennis van zaken. In aanpak ‘no-nonsense en to the point’. Informeel en onorthodox.

Transparantie

Sociaal ondernemen betekent naast maatschappelijk verantwoord ook transparant en open ondernemen. Wilt u meer weten over onze missie, impact, beloningsbeleid en meer kijk dan bij ‘Een transparante organisatie’.