Het ontstaan

Lagom is ontstaan aan de keukentafel. Bij zoveel initiatieven die een gat in de maatschappij oplossen, startte Lagom vanuit persoonlijke drive. Deze drive deelden een aantal gelijkgestemden. Lagom wil mensen met een bovengemiddeld denkniveau, die in de maatschappij ‘vastlopen’, in staat stellen hun capaciteiten in te zetten en van waarde te zijn.

Het is niet alleen zonde van het potentieel aan denkkracht dat niet gebruikt wordt, maar ook een menselijk drama. Daar wilden we iets mee doen!

Sociale onderneming

We lossen een maatschappelijk probleem op. Wij geloven veel meer in het talent en het kunnen van onze mensen. Onbenut potentieel. Dit maakt dat we in staat zijn te doen wat we doen. Maar… impact first !

Onze cultuur

No nonsense en ‘to the point’. Inhoudelijk sterk en met kennis van zaken. Eigenwijs maar met een positieve leerhouding. Informeel en onorthodox (binnen de perken;))

Transparantie

Als sociale onderneming willen wij transparant ondernemen.  Op onze Transparantie-pagina kan je ons jaarverslag en onze statuten inzien. Ook vind je daar onze Social Impact- en Stakeholderverslagen.