Geen extra inspanning en toch tot 100% verrekenbaar!

Lagom ontzorgt u volledig bij de implementatie van uw SROI-verplichting. Sterker nog: wij zijn in staat om daadwerkelijk een toegevoegde waarde te leveren aan uw project of eigen organisatie.

Binnen Lagom is, door inzet van bovengemiddeld intelligente mensen die in de maatschappij zijn “vastgelopen”, een diversiteit aan denkkracht en oplossend vermogen beschikbaar. Dankzij hun diverse opleidingsachtergronden, welke variëren van Wiskunde en Kunstmatige Intelligentie tot Industrieel Design, ontstaan interessante inzichten.

Door de datagerichte mindset biedt Lagom een uitkomst voor ondernemingen die met data aan de slag willen.

Aanbestedingsnemer

U moet uw SROI-verplichting invullen en wilt gelijktijdig de kosten en resultaten binnen het project houden. Of u heeft behoefte aan een oplossing dan wel extra ‘handen’ en denkkracht om elders binnen uw organisatie een oplossing of nieuwe ontwikkeling te realiseren.

De inzet van Lagom bij opdrachten met een SROI-verplichting levert u oplossingen op waarmee een verplichte kostenpost tot een echte asset wordt gemaakt. Hierbij wordt uw eigen organisatie niet belast, omdat alle werkzaamheden worden uitgevoerd op onze locatie.

Een SROI-investering die zich in no-time terugverdient en daadwerkelijk bijdraagt! Laat SROI in uw voordeel werken zodat deze investering zowel maatschappelijke als financiële voordelen oplevert.

Is deze Win-Win situatie voor u aanleiding om met ons in gesprek te gaan, of om Lagom bij uw aanbestedingsnemer onder de aandacht te brengen? Wij horen graag van u!

Aanbestedingsgever

Wij voldoen aan de Europese definitie van een sociale onderneming, zijn lid van Social Enterprise NL en zijn opgenomen in het register Code Sociale ondernemingen. Lagom participeert in de City Deal Impact Ondernemen en werkt samen met diverse impact ondernemingen in Nederland en België. In combinatie met andere impact ondernemingen kan een bredere scope van duurzame oplossingen worden bereikt voor opdrachtnemers.

U heeft een aanbesteding met een SROI-verplichting uitstaan en de beoogde aanbestedingsnemer zoekt naar een doelmatige invulling van het SROI-gedeelte dan zouden wij het op prijs stellen als u Lagom’s dienstverlening onder de aandacht zou willen brengen. Juist als een aanbestedings­nemer behoefte heeft op het gebied van data, dashboards, procesaansturing of inzet van meer geavanceerde technieken, zoals textmining en AI, dan kan Lagom hierin van betekenis zijn.

Wilt u meer achtergrond weten over Lagom neem dan graag contact op.